Išrinktas geriausias Lietuvos gastronominis patiekalas

2015-11-20

Lapkričio 19 d. Vilniuje, kino teatre „PASAKA“, išrinktas geriausias Lietuvos gastronominis patiekalas, kuris dar šiemet bus pristatytas Briuselyje kartu su geriausiais kulinariniais projektais. Projektas „Patrauklios Europos turistinės vietovės“ (angl. „European Destinations of Excellece“-EDEN) buvo bendrai finansuojamas Valstybinio turizmo departamento prie Ūkio ministerijos ir Europos Komisijos.

Vertinimo komisijos absoliučiu nugalėtoju pripažintas UAB „ROMNESA“ kepamas šakotis, projektas atitinkantis Lietuvos prezentaciją „ŠAKOTIS-LIETUVOS VIZITINĖ KORTELĖ“.

Džiugu, kad  nominatų tarpe, Ginučiuose, ant Srovinaičio ežero kranto, pagal autentišką senolių receptą, Genovaitės ir Valdo Gaidelių kaimo sodyboje, verdama žuvienė (projektas „ŽUVIENĖ-TAUTINIO PAVELDO PRODUKTS IŠ RYTŲ AUKŠTAITIJOS“).

 

010    012

002


< Atgal